Wat is mijn werkwijze?

Na het ontvangen van een e-mail neem ik telefonisch contact op. Tijdens dit gesprek overleggen we wat de situatie en het probleemgedrag van de hond is.
In overleg starten we een traject voor de gedragsbegeleiding en maken we een afspraak. Ik stuur je voor de start van het traject eerst een vragenformulier toe.

Voor de gemaakte afspraak kom ik naar jou en je hond toe, dit is noodzakelijk om een goede indruk van uw hond te krijgen op zijn eigen terrein. Afhankelijk van de complexiteit van het probleemgedrag duurt de eerste afspraak 1,5 tot 2 uur. Om achter de motivatie te komen waarom je hond het ongewenste gedrag vertoont stel ik aanvullende vragen, observeer je hond en doe ik enkele gedragstesten. Zo kom ik tot een goede diagnose en weten we de motivatie van de hond en kunnen we het gedrag gericht aan pakken. Ik gebruik uitsluitend positieve methoden voor het behandelen van de gedragsproblemen.

Na de eerste afspraak maak ik een verslag met mijn bevindingen. Ik kom persoonlijk bij je langs om mijn verslag met de oorzaak, voorstellen voor gedragsbegeleiding en praktische tips nader toe te lichten. Mijn verslag ontvang je uiteraard ook op papier om alle alles nog eens rustig na te kunnen lezen. Ik zoek zoveel mogelijk naar een oplossing die past bij jou en je hond. Ter ondersteuning is een privéles altijd mogelijk.


Ontwerp en styling Somers-Communicatie & Cor Kevenaar Webdesign

Copyright © 2019. All Rights Reserved.